Prijavi se

Pratite nas na facebook-u

Posljednje na forumu

  • No posts to display.

Tko je online

We have 21 guests and no members online

GIS dan 2013

GIS dan je događaj koji se u svijetu obilježava svake godine u studenome tijekom Tjedna geografije. Na taj dan, pojedinci i institucije koji koriste tehnologije Geoinformacijskih sustava, predstavljaju prednosti i koristi primjenom GIS-a u svojim vertikalama.

Uz predstavljanje novosti glede propisa vezanih uz prostorne podatke (Inspire direktiva i novi Zakon o NIPP-u), organizirat će se kratke prezentacije postojećih rješenja primjene GIS-a u zaštiti okoliša, zaštiti i inventaru prirodnih resursa te upravljanju prirodnim resursima kroz modeliranja i planiranja te prikupljanja dodatnih podataka novim tehnologijama.

Navedene prezentacije upriličit će nadležne institucije (Državni zavod za zaštitu prirode, Državna geodetska uprava, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Hrvatske šume, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja).

Za sudjelovanje na "GIS danu otvorenih varata Agencije za zaštitu okoliša" možete se prijaviti do 22. studenog 2013. godine slanjem mail-a na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ili registracijom na stranici za prijave, PRIJAVA NA GIS DAN.

Poziv i raspored događanja možete preuzeti ovdje .