Prijavi se

Pratite nas na facebook-u

Posljednje na forumu

  • No posts to display.

Tko je online

We have 6 guests and no members online

Agencija za zaštitu okoliša poziva na obilježavanje GIS dana 2012.

Agencija za zaštitu okoliša poziva sve koje profesionalno zanima GIS da se pridruže u obilježavanju GIS dana, 14. studenog 2012. godine s početkom u 9 sati u prostorijama Agencije za zaštitu okoliša, Ksaver 208, Zagreb.

GisDay2012.jpg

Agencija je pripremila predstavljanje svojih prostornih baza podataka i aplikacija kako bi se posjetitelji mogli upoznali s mogućnostima primjene GIS tehnologije u svakodnevnom životu, a posebice u primjeni zaštite okoliša. Posjetitelji će također moći vidjeti kako iza zanimljivih i atraktivnih digitalnih karata stoji sofisticirani informacijski sustav, trudiponajviše znanje djelatnika Agencije.

Uz prezentacije prostornih baza, organizirati će se ikratke prezentacije postojećih rješenja primjene GIS-a u zaštiti okoliša koje će upriličiti suradničke institucije među kojima će prezentaciju održati i Institut za GIS. Prijaviti se možete do 12. studenog 2012. godine putem e-mail adrese:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Detaljan pregled obilježavanja GIS dana 2012. možete preuzeti ovdje