Prijavi se

Pratite nas na facebook-u

Posljednje na forumu

  • No posts to display.

Tko je online

We have 12 guests and no members online

Google Maps Live Traffic dostupan u Zagrebu

Od sada Google Maps u Zagrebu i okolici prikazuje uživo stanje prometa na cestama koristeći se podacima koje dobiva s vaših smartfona.

Među layerima koje možete uključiti u sklopu Google Maps unutar browsera ili pak na vašem smartfonu jučer se pojavio novi, Traffic. On vam grafički prikazuje tijek prometa koristeći se podacima o GPS lokaciji i brzini s vaših smartfona ako ste mu takvo anonimno prikupljanje podataka dopustili u lokacijskim postavkama. Samim time, što više nas ima omogućene lokacijske postavke, i kvaliteta ovako prikupljenih podataka o prometu je kvalitetnija.

Zelena boja označava da promet ide jako brzo, žuto nešto manje, crveno da je sporo, a crno da došlo do zastoja. Osim prometa 'uživo' može se vidjeti i stanje prometa u određena doba dana.

Od sada Google Maps u Zagrebu i okolici prikazuje uživo stanje prometa na cestama koristeći se podacima koje dobiva s vaših smartfona. Zelena boja označava da promet ide jako brzo, žuto nešto manje, crveno da je sporo, a crno da došlo do zastoja. Osim prometa 'uživo' može se vidjeti i stanje prometa u određena doba dana.